عصاره های فاربن – چای سبز
چای سبز
عصاره چای سبز سرشار از انواع آنتی اکسیدان، آنزیم، آمینو اسید، فیتوکمیکال (پلی فنول) و همچنین ویتامینهای گروه C,D,E و B است.
چای سبز دارای خاصیت آنتی باکتریال است که باعث کاهش التهاب شده و به تنظیم اختلالات هورمونی کمک می کند.
علاوه بر این ترکیبات چای سبز نقش موثری در کاهش و رفع باکتری استافیلوکوکوس و باکتری پروپیونی باکتریوم acnes Propionibacterium آکنه
که عامل اصلی آکنه می باشد ایفا میکند مهمترین و قویترین آنتی اکسیدان چای سبز ترکیبی به نام اپی گالوی کاتجین گالات موسوم به EGCG می باشد
که به کلاژن سازی پوست کمک شایانی می.کند عصاره چای سبز با جذب سریع و عمیق موجب کنترل چربی پوست شده و منافذ
باز پوست را پاکسازی و ضد عفونی می کند.